На 25 декември, 27 дни след овалването в подправки, сиренето тежи 700 гр. (т. е. в хладилника са се изпарили 200 гр.) Интересно е на вкус, по-различно е от бялото саламурено сирене, но няма типичния кефирен вкус. Ще правя отново, хареса ми.
Категории
- Блогът (1)
- Естествени багрила (1)
- Къщата (3)
- Мигове (3)
- Вкусотии (11)
- Градината (7)
- Занаят или творчество (3)
- Знахарство (1)
- Керамика (7)
- Пчели и мед (1)
- Разхвърляни рими (22)
- Синеоки спомени (8)
- Срещи разни, безобразни (1)
- Ферментиране на храни (6)
Последни публикации
Последни коментари
- Modra за Идеята за Модра
- Милена Симеонова за Идеята за Модра
- Modra за Идеята за Модра
- Мария И. А. за Идеята за Модра